GRATIS VERZENDING VANAF €168
30 DAGEN RETOURRECHT
TOT 38% KORTING
Naar huis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


1. Verzenden


a. Alle internationale zendingen worden verzonden via DHL Express vooral in de detailhandel.

b. Na het plaatsen van orders, controleer dan uw e-mail de bevestiging bestelling.

c. Het internationale verschepen is in handen van Air International DHL Express Company, binnen 3-5 dagen tijd leveren meestal.

2. Uitwisselingen

a. We accepteren alleen uitwisselingen voor een andere maat of kleur binnen 30 dagen na de oorspronkelijke bestelling verzenddatum. U moet contact met ons voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun originele staat, dat wil zeggen niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zal naar u worden geretourneerd.

b. We hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, bent u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzending en verwerking kosten voor verzending van de uitgewisselde items terug voor jou.

3. Terugkeer


a. We zullen terugkeer items te accepteren, moet u contact met ons op terug te keren verzendadres voor het versturen van de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun originele staat, dat wil zeggen niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zal naar u worden geretourneerd.

b. We hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van juiste volgorde pakket, bent u verantwoordelijk voor het verschepen en behandeling kosten.

4. Merk Op


    Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling dispatched.Cause dat we alle bestellingen te verwerken zo snel mogelijk binnen 6-8 uur na het plaatsen van orders is geweest, dus we zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst.

    Als u vragen heeft van dit beleid, neem dan contact met ons op.