GRATIS VERZENDING VANAF €168
30 DAGEN RETOURRECHT
TOT 38% KORTING
Naar huis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


1. Informatie Verzamelen

    Wanneer u onze website bezoekt kunt u ons wat informatie, persoonlijke informatie die u bewust kiest openbaar te maken dat wordt verzameld op individuele basis en website gebruik informatie verzameld op geaggregeerde basis als u en anderen onze website te bladeren.

2. Informatie Te Verstrekken


    Naast het verstrekken van de voorafgaande informatie aan onze partners, als u ervoor kiest om verder te komen met ons op via e-mail, kunnen we de inhoud van uw e-mailberichten samen met uw e-mailadres en onze antwoorden te behouden. Wij bieden dezelfde bescherming voor deze elektronische communicatie die wij inzetten in het onderhoud van de informatie per post en telefoon ontvangen.

3. Gebruik Van Informatie

    In grote lijnen, maken we gebruik van persoonlijke gegevens ten behoeve van het beheer van onze zakelijke activiteiten, het bieden van klantenservice en het beschikbaar stellen van andere producten en diensten aan onze klanten en potentiële klanten. Af en toe kunnen we ook de informatie die we verzamelen gebruiken om u te informeren over belangrijke wijzigingen op onze website, nieuwe diensten en speciale aanbiedingen waarvan wij denken dat je waardevol te vinden. De lijsten gebruikt om u product- en serviceaanbod verzenden worden ontwikkeld en onder onze traditionele zakelijke normen om de veiligheid en privacy van persoonlijke informatie van onze klanten te beschermen beheerd.

4. Informatiebeveiliging

    Wanneer u vertrouwelijke persoonlijke informatie zoals creditcardnummers om ons op onze website te sturen, beveiligde server software die we hebben een licentie versleutelt alle informatie die u invoert voordat deze naar ons wordt verzonden. De informatie wordt versleuteld en route en gedecodeerd als het eenmaal onze website bereikt. Andere e-mail die u naar ons stuurt, kunnen onveilig zijn, tenzij wij u adviseren dat de veiligheidsmaatregelen zal worden in plaats voorafgaand aan uw verzenden van de informatie.

   We maken gebruik van encryptie / security software om de vertrouwelijkheid van de persoonlijke informatie die we verzamelen tegen ongeautoriseerde toegang of bekendmaking en accidenteel verlies, wijziging of vernietiging te beschermen. Als u nog vragen heeft, neem contact met ons op.